Info omkring ny institution i Tranbjerg

Flere børn i Tranbjerg: For at kunne imødekomme det voksende behov for pasning i dagtilbuddet har Aarhus byråd bevilget midler til at bygge en ny integreret institution i Laurbærvænget

Vi har rigtig mange dejlige skønne børn i Tranbjerg, og der bliver ved med at komme flere til.
Det betyder et øget pres på de eksisterende pasningstilbud i Tranbjerg. For at kunne imødekomme det voksende behov for pasning i dagtilbuddet har Aarhus byråd bevilget midler til at bygge en ny 6 gruppes integreret institution, samt udvide eksisterende institutioner på Torvevænget med 2 grupper.

Den nye institution kommer til at ligge på Laurbærvænget 5, 8310 Tranbjerg. Arealet er udlagt til institution i eksisterende lokalplan.

På nuværende tidspunkt ved vi ikke hvorledes arkitekturen kommer til at se ud. Vi er lige blevet færdige med at beskrive ønsker for institutionens indretning. Inden længe bliver materialet sendt i udbud, og vi forventer, at i oktober/november ser vi de første forslag til, hvorledes bygningerne kommer til at se ud.

Der er mange processer i sådant et byggeprojekt, så vi kan ikke forvente, at den nye institution står indflytningsklar før foråret 2019.

Når vi i slutningen af dette år ved, hvorledes arkitekturen kommer til at se ud, vil tegningerne blive lagt ud på dagtilbuddets hjemmeside, hvor alle er velkommen til at kigge forbi.

Venlig hilsen
Randi Ørberg, Dagtilbudsleder, den 15. juni 2017.